Bed&babbel

Als je op een kruispunt staat in je leven, is het soms fijn om  er een paar dagen tussen uit te zijn, na te kunnen denken, te wandelen en een klankbord te hebben.

Je kunt daarvoor een 'bed en babbel'-retraite boeken in ons chalet. Je kunt met coach Egbert Oldenboom je vraagstuk(ken) bespreken en daarnaast heb je lekker tijd voor jezelf. Om buiten te zijn, een boek te lezen, een museum te bezoeken of iets in de grote tuin te doen. 

 

Een 'bed en babbel'-retraite duurt minimaal 2 en maximaal 5 nachten. In onderling overleg nemen we een persoonlijk vraagstuk bij de kop en gaan daar mee aan de slag in de vorm van wandelingen, gesprekken en eventueel oefeningen of andere werkvormen. Het belangrijkste is het ervaren van rust, ruimte en aandacht voor jou.


Je kunt een individuele retraite boeken, je kunt ook iemand meenemen, het chalet is geschikt voor 2 personen. Kosten van de overnachtingen zijn €60 p.p. per nacht plus €25 schoonmaakkosten per verblijf. Een coachingssessie tijdens de retraite kost €75 per sessie (uur). Het eerste gesprek is gratis, we voeren minimaal 1 gesprek per dag. Het verblijf is exclusief maaltijden. 


In ons chalet voel je je er echt even uit. Het staat geheel vrij in een natuurlijke tuin, in de prachtige uiterwaarden. De fraaie IJssel bevindt zich op een steenworp afstand, te voet bereikbaar door een weiland met wilde bloemen. 

De inrichting is compleet, met linnengoed, wifi, koffiezetapparaat etc. Voor het chalet ligt een terras en je kunt ook een stuk tuin gebruiken. Verderop in de tuin is een vuurkuil. 


Wil je tot  jezelf komen bij de IJssel? Genieten van de natuur, cultuur en goede gesprekken? Informeer dan nu via onderstaande knop. Geef aan in welke periode je zou willen en hoeveel nachten en ik neem binnen 24 uur contact met je op.


Meer info of boeken
DSC00459-01
DSC_1390
c40a256244dffc7766d1982567392b15
hottub
×

Klik hieronder op 'Egbert Oldenboom'

× Stuur nu een appje!